lørdag, september 26, 2009

Kort til Kort'o'mania

Her er mit bidrag til Kort'o'mania kort udfording. Opgaven var ret fri. Der skulle bare min. 1 stempel på.
Jeg valgte at lave et julekort.
Materialerne er det nye MM misteltoe papir og ensfarvet karton. Magnolia stempelaftryk farvelagt med copic. Clips kan ikke huske hvor den er fra. Bånd fra gemmeren.

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)
I må allesamme ha' en forsat dejlig efterårs weekend.

onsdag, september 23, 2009

Lige et for sjovt kort hvor jeg har brugt mit nye jumborullestempel med husene fra Stampin'up. Det er super nemt at bruge. Man skal bare huske ikke at trække stemplet tilbage i aftrykket. :)

Materialerne er ensfarvet karton. Papir fra gemmeren. Stempelmotivet er farvelagt med akvarelfarveblyanter. Bølgepap som jeg har malet. Home: Thickers. Sweet: rub-on. Home: et bingo kort som jeg har scannet og farvelagt i Picasa.

I aften skal jeg til copic kursus hos dreampapers. Det er Lina som afholder det. Det glæder jeg mig til. Det er godt nok for lidt øvede, men det er jo altid sjovt at lære nogle nye teknikker.:) Måske er jeg heldig at se nogen af jer.:)
Jeg har lavet nogle picasa kollager fra min ferie HER
I må allesammen ha' en rigtig dejlig uge
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

søndag, september 20, 2009

Ferie, shopping og jule kort

Jeg har været på en uges super lækker og afslappende ferie på Kreta. :) Ah lige hvad jeg havde brug for. Så nu har jeg ordnet mine billeder og skal ha' dem sendt til fremkaldelse. :) Jeg skal igang med et mini-album fra ferien.
Jeg ville ha' deltaget i det mini-albumkursus som Scrapsisters afholdte i sidste uge. Men det kunne jeg jo ikke, da jeg skulle på ferie. Men jeg har set at der er mange som har lavet nogle skønne mini-albums til sensommercroppet. Så jeg skal lige rundt og lure lidt på dem. ;o)

I går fik jeg hentet min bestilling fra Stampin'up hos Dreampapers. Uh hvor lækkert. Så jeg gik straks igang med at monterer og afprøve stemplerne. Jeg har ikke noget at vise endnu. For jeg blev ikke helt færdig med noget endnu. Jeg fik vist bredt over lidt for meget.;o)
Men jeg fik da et meget enkelt julekort færdig. :) Det var godt nok et jeg startet på til Stampin'up kurset hos Dreampapers. Jeg er ikke helt sikker på om jeg fik foldet det rigtig, pyt det kan lukkes.:)

Materialerne Papir og bånd er fra Stampin'up. Stemplerne med god jul og snemændene er nogle gamle skumstempler fra Panduro. Kanterne er sværtet.

Nu vil jeg tilbage til mit scrapbord og "lege" lidt videre med mit nye legetøj.:)
I må ha' en rigtig dejlig søndag.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer. :)

tirsdag, september 15, 2009

Endnu et julekort med det nye skønne imaginisce julepapir. :) Jeg kom i tanke om at jeg havde dette "gamle" Hänglar stempel det synes jeg passede rigtig godt til lige netop det papir. :)

Ensfarvet karton. Imaginisce julepapir. Hänglar stempel som er farvelagt med copic. Bånd. Hvid stempelfarve har jeg sværtet rundt kanten. Kopperne er klippet ud af papiret. God jul er skrevet i hånden, det gik så ikke så godt men pyt man skal jo se at det er hjemmelavet.;o)
I må allesammen ha' en rigtig dejlig weekend.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :)

fredag, september 11, 2009

Så nu er det vist på tide at jeg kommer igang med at få lavet nogle flere julekort. Jeg har købt det nye imaginisce: polar Expressions papir hos Dreampapers . Jeg er helt vild med det papir og med de stempler som høre til. Den isbjørn er bare cute.:)

Materialerne Ensfarvet karton. Papir fra imaginisce. Isbjørne stemplet fra Snag'em clearstamps. Brads fra BG. Gammel julestempel som jeg har embosset med glimmeremboss.. Bånd farvelagt med copic.

I må forsat ha' en rigtig god weekend :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer :)

mandag, september 07, 2009

I søndags var jeg til Stampin'up hos Dreampapers det var bare så godt. Vi fik til 2 kort men som altid fik jeg ikke lavet dem færdige. Men de er foldet og klar til at blive pyntet, så de kommer på bloggen en anden dag. Nu prøver jeg vist at snakke uden om.....jeg har da også fået bestilt "lidt" meget lidt altså.....hø hø.;o) Men der går jo lige en lille uges tid før det ankommer til Dreampapers. :) Men jeg var så heldig at jeg fik købt nogle stempler som Maj-Britt havde et ekstra sæt af. Dem glæder jeg mig til at få i brug :)Et bestillings kort som min veninde har bestilt. Det er faktisk mit første, det var ret sjovt at lave, da jeg ikke kender modtagere. Men jeg ved at han blev rigtig glad for kortet, der var jo biler på :)

Materialerne er ensfarvet karton og papir fra DCWV. Pynt:bingokort som jeg har scannet og lagt farve på. Bilen er klippet ud af DCWV papiret. Knapper. Billetten har jeg farvet med copic. Magnolia stempelet er farvelagt med copic. Oatmeal alfabet fra QK.

Kuverten er lavet af alm bogbind. Papiret jeg har foret kuverten med, har jeg scannet og printet ud. :)
I må ha' en rigtig god uge
Tak for besøget og for jeres søde kommentarer. De varmer :)

lørdag, september 05, 2009

Endu et fødselsdags kort.:)

Endelig fik jeg taget mig sammen til at få købt et nyt SD kort. Det gamle var blevet slidt og ville ikke af med billederne. :( Jeg havde ellers fået et tip om at jeg måske havde fået rykket den "lock" dims som sidder på kortet. Jeg blev lige så glad og tænke at det bare var det, men desværre var det ikke, så jeg måtte købe et nyt.:( Øv sikke meget scrap jeg kunne ha' fået for de penge.;o)

I fredags var jeg til 18 års fødselsdag. Det var min venindens datter som fyldte 18 år. Her er kortet som hun fik. :)
Materialerne er ensfarvet karton. Papir fra DCWV. Stemplet er fra Greeting farm farvelagt med Copic. Blandet blomster. Printet tekst udstanset med QK. De små bingo plader er nogle jeg har fået i fødselsdagsgave :), men de var lidt større, så jeg scannede dem ind og ændrede størrelsen og farven på dem.:) Pailletbånd.
Materialerne er ensfarvet karton. Det ternet er DW

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.