torsdag, oktober 29, 2009

Halloween

Check lige denne hjemme side HER Det er den helt perfekte hjemmeside hvis man mangler idéer til Halloween pynten til hjemmet eller til Halloween festen på lørdag.:)
Advarsel siden skal nok kun ses i dagtimerne......*gg* Hi hi nej så slemt er det heller ikke. Det han laver er helt fantastisk, måske lidt uhyggeligt, kun en lille smule. ;) Der er noget at det han laver, jeg godt kunne tænke mig at prøve at lave til næste Halloween. :)

I må ha' en rigtig dejlig solskins torsdag.
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer De varmer:)

mandag, oktober 19, 2009

1.års fødselsdags kort

Lige et bestillings kort som min veninde skal bruge til sin nieces lille datter Sofie som fylder 1 år næste weekend.:)

Materialerne Ensfarvet karton. Prikket karton er en gave:) Blondeserviet. Sommerfugl og blomsterne er købt i Netto, jeg farvelagde den øverste del af sommerfuglen og den ene blomst med copic. Det lille bingo kort er lavet på samme måde som de andre jeg har lavet tidligere.:) Kaninen stempelet er vist fra Tilda, det er farvelagt med copic. Thickers.
Kuverten har jeg selv foldet. Papiret inden i kuverten er et kopi af det som jeg har brugt på kortet. Bare forstørret op.:)
Nu vil jeg gå på nedtælling.....;) Nick kommer nemlig hjem på fredag så har han efterårsferie fra gymnasiet. Jeg glæder mig til at se ham igen :)

I må ha' en rigtig dejlig uge.:)
Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer :)

fredag, oktober 09, 2009

Kort'o'mania

Mit bidrag til Kort'o'manias udfordring. Det skulle være i rosa og brune farver. Swirl og bling bling. Jeg lavede et kort som jeg liftet fra et sted i bloguniverset. Men jeg husker ikke hvor :\ Men hvis jeg finder det så ligger jeg linket på. :)

Det er 3 kuverter som er sat sammen. (jeg har selv foldet kuverterne af alm. papir) Ensfarvet karton. Mønstret papir fra gemmeren. Bling bling. Stempel swirl. Bling swirl. Den brune blomst er lavet af retro punch, så fik den vand, farvet med brun mister og tilsidst glimmer mist.:) Den lyserøde er også retro punch men bare krøllet lidt. De har begge bling i midten. SU stempel aftryk og oval punch. Kakao kop stempel fra Snag'em farvelagt med copic. Velourbånd. Tekst er print, teksten er også liftet fra den blog, bare skrevet cocoa istedet for Tea.

Nu vil jeg lige hoppe lidt rundt på jeres blogge og se havde I har fået lavet det sidste stykke tid.:) Inden jeg skal til at lave aftensmad og se landkampen mellem Danmark - Sverige. Jep det skal jeg. Jeg ser den kun fordi min venindes søn er med. Det er hans 3. kamp i landholds trøjen. Så rigtig god kamp Michael og til resten af landholdet.:)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer:)
Forsat rigtig god weekend og god kamp.;o)

Award

Jeg blev så glad da jeg modtog disse Awards af Stinne Tusinde Stinne det varmede at modtage dem. :)


Ih der er så mange kanon dygtige scrappere, jeg gerne ville give den videre til. Men jeg har valgt at give dem videre til nogle super søde scrappere, som jeg har haft nogle skønne scraptimer sammen med. :)

Christina/Lachris
Pialine
Brit
Connie