tirsdag, september 28, 2010

Jeg har prøvet at lave lidt forskellige blomster. Dem skal jeg helt sikkert ha' lavet nogen flere af :)
Den øverste er lavet af 4 hvide prima blomster. Den er limet sammen i 4 lag og bagefter fik den lidt glimmer glam på blomster spidserne.
Blomsterne til venstre er punchet ud af coladåser med retro punchen. Jeg har embosset med distressing embossing pulver. Jeg fandt teknikken i den nye Tim Holtz bog jeg lige har købt. Det giver en rigtig fed effekt.
Til den lille brune blomst, har jeg brugt sider fra en gammel bog og TH tattered florals dies. Sprøjet med Tattered Angels: Chakboard:Hot Chocolate, mistet med vand, vredet i facon og tørret. Så har den fået en omgang glimmer glam:Espresso Bean på spidserne. Da jeg samlede blomsten fik den tyl imellem lagene.
Desværre er det lidt svært at se at 2 af blomsterne her fået glimmer glam.
Så har jeg fået lavet det første julekort som er til familien.:) Så mangler jeg kun 15 stk.....men jeg har da næsten 2 mdr til at nå det i, så det skal jeg nok nå.:O)
Jeg har brugt den lille brune blomst til kortet. Men jeg skiftede lige den brune glimmer brads ud med en der var rød. Jeg synes det passede bedre til kortet..:)
Det går lidt bedre med min hånd nu, heldigvis gør det ikke så ondt mere og jeg kan da bruge 10 fingere til at skrive med. :O) Jeg har haft det før men det er første gang at jeg havde så mange smerter :( Men jeg tror det kommer sig af at jeg har for maange år siden har dyrket spring gymnastik, men det kan jo også være det er fordi jeg er ved at blive gammel....så kommer leddene til at værke engang i mellem....*gg*. ;O) Nej nok ikke helt....men jeg skal til lægen i næste uge så må jeg se om hun kan finde ud af hvad der er galt.:)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det gør mig rigtig godt humør at læse jeres kommentarer.
I må ha' en rigtig dejlig solrig efterårs tirsdag

mandag, september 20, 2010

Jeg var en dag forbi Charlottes blog og så at hun havde lavet et lækkert LO efter en skitse fra Stucks blog, skitsen er HER :) Nogle lækre skitser de har på deres blog.
Jeg havde dette billede fra da Emil gik i 2.kl. som jeg synes passede rigtig godt til den skitse. :)
Jeg er rigtig glad for det billede, det fangede bare hans personlighed helt perfekt....en fjollerrik som altid var i godt humør. :) Jeg fandt noget papir som jeg har haft liggende længe, hvor der stod noget med "cool boys showing personality". Derefter kom jeg i tanke om den gamle sang you've got personality som Lloyd Price skrev engang tilbage i 59. Skøn sang faktisk.:)

Materialerne er hvidt karton som jeg har givet en gang glimmer mist. Papir fra cherryArte.com. Karton fra Cosmo Cricket: material Girl, 6x6 blok. Skumbogstaver. Stickers. Dymo. Div. bånd. Chipboard bogstaver. Knapper. Hjemmelavet blomst af et par jeans som er mistet.
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentare. De varmer.:)
I må ha' en rigtig skøn uge. :)

lørdag, september 18, 2010

OSH kort og Award

Igår aftes var jeg så heldig at Emil ville tidlig i seng og sørme om han så ikke også faldt i søvn:)......det er første gang i meget lang tid at det er sket.:) Yes.....det benyttede jeg mig selvfølgelig af......og fik lave disse kort til OSH. Opsætningen på julekortene har jeg liftet fra Karina. Billederne har jeg fundet på nettet.
Tidligere idag var kørte Emil og jeg ned til Love2scrap for at afleverer kortene. :) Emil ville dog helst hjem med det samme, men heldigvis så havde jeg taget 2 dåse colaer med i tasken og Pia havde lidt m&m's så kunne jeg godt lige bestikke ham til at blive lidt længere.;O) Jeg fik da shoppet lidt af det nye julepapir fra Imaginisce...det er bare så lækkert. Men det var altså ikke min skyld af jeg fik købt det.....;O)*gg* jeg mødte Mette og hun lokkede.....host host....(jeg er jooo såååå svær at lokke)...not.....;O)*gg* Så nu skal jeg ha' lavet min julebog færdig, så jeg kan få den i brug i år. :O)

Jeg har fået denne skønne Award af Annette/Aka , tusinde tak for den, jeg er rigtig glad for den.:)
Men den kræver jo at jeg skal skrive 10 ting om mig selv...hmm tænke tænke....

1. Jeg er lykkelig gift og har 2 dejlig drenge Nick på 20 og Emil på 15 som er udviklings hæmmet og autist
2. Jeg synes selv at jeg er ret positiv. (Men lad være med at spørge min mand...*gg*;O) )
3. det bedste der nogen sinde er sket for mig efter mine børn....er at jeg har opdaget scrapverdenen. Der igennem har jeg bare mødt så mange søde og positive scrappere. :)
4. Jeg elsker at synge og høre musik..(gerne højt). Det gør mig i rigtig godt humør.:)
5. Jeg ved ikke noget bedre end at være i selskab med venner og familien...der bliver nemlig altid grinet og snakket...hvilket er noget af det bedste jeg ved...;O)
6. Jeg ønsker mig så meget et lille kolonihave hus.
7. Jeg elsker at rejse både i DK og i udlandet, mine ønske rejsemål er Skotland (Inverness), New Zealand og så USA. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at komme på skiferie med hele familien.:)
8. Jeg hader vasketøj, lever og østers
9. Jeg er vild med gamle ting og sætter gerne gamle møbler istand.:)
10. Jeg kan tude over en tegnefilm...tss tss;O)

Nu kommer det rigtig svære for man skal give den videre til nogen man synes fortjener den....hmmm der er jo så mange som jeg synes fortjener den. For dem jeg har mødt personlig og snakker med på bloggen er bare allesammen nogle skønne og kreative piger, med hjertet på rette sted. :)
Men jeg har valgt at give den videre til 3 meget søde og kreative scraptøzer, Helle Sahl.  Heidi/fru-nielsen og Charlotte  :)

Emil er igen faldet i søvn igen..det er jo helt fantastisk, så nu vil jeg på blogsafari. Jeg har det meste af ugen haft mange smerter i mit håndled og tommefinger. Det har ikke været så nemt at skrive kommentarer på jeres blogge.....kan bare ikke finder bogstaverne med 1fingersystemet, når jeg er vant til at bruge blindskrift......det tog en krig at skrive kommentarer....*gg*

Men tusinde tak for jeres søde kommentarer og fordi I havde tid til at kigge forbi min blog.
Det varmer meget.:)
I må forsat ha' en rigtig dejlig weekend.

mandag, september 13, 2010

Scrap'n'dream

I lørdags var jeg til Scrap'n'dream. Sikke en dejlig dag i godt selskab med en masse skønne scrapper.:) Det var hyggeligt at hilse på jer allesammen både "gamle" og nye ;O)

Jeg fik shoppet lidt....;O)
Jeg blev næsten færdig med dette LO til Nicks gæstebog. Jeg har brugt webster papir. Blomster. Blade. Bling. Sværtet kanter med Vintage Photo fra TH. Mine nye MS punch. Tak for hjælpen Margit :)...nu må jeg så se om jeg selv kan finde ud af at bruge den.:) (jeg mangler da lige at sætte de små felter på, så man kan skrive en hilsen )
LO'et med billeder fra Emils 1års fødselsdag (elsker de biller) Jeg har brugt ensfarvet karton. Papir måske fra Pink paislee men jeg er ikke helt sikker, for det er noget jeg har købt for over 1år siden. Bånd. Blonde. Skum stickers. Hæklet blomst. Blomster knap. Hjerte pins. En cute lille plys bamse.;O) Punch kant. Sværtet med Vintage Photo fra TH.
Lige svar på de spørgsmål om Emils billede i sidste indlæg. Jeg ved godt at jeg ikke er særlig god til at skrive årstal eller journaling på min LO's Det må jeg vist se at få gjort noget ved.:)
Men det er et billede fra da han gik i 4 kl sommeren 06, og det var på det tidspunkt at han begyndte at ændre sig meget og blev meget mere voksen at se på. :)
Han har brugt briller siden han var 2 år. Men de sidste 2år har han ikke rigtig brugt dem, for han havde en ide med at de skulle ødelægges hele tiden. Så vi var flere gange om ugen til brillemanden for at få dem rettet, eller hvis de var helt ødelagte så måtte vi ha' nye til ham. Så vi snakkede med øjenlægen om det og vi blev enig med ham og skolen at han kun skulle ha' briller på når han var ved arbejdsbordet. :) Han er langsynet +4 og har bygningsfejl på begge øjne så han behøver dem heller ikke når han er ude at lege.:)

Nu vil jeg sætte mig på min plads i vinduet og vente på at Emil kommer hjem efter en weekend på aflastning.:) Så plejer jeg lige at bladre rundt i mine forskellige blade.....men ikke idag, for nu har jeg jo fået den nye THbog......glæder mig til at få læst i den....så jeg kan komme igang med de forskellige lækre teknikker. :)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det giver energi til at forsætte med at scrappe. :)
I må ha' en rigtig dejlig uge. :)

tirsdag, september 07, 2010

Så blev det september og den første efterårsmåned.:)
Denne kalendermåned blev et billede at Emil, det skulle ellers ha' været Nick på billedet denne mdr. Men da Nick jo ikke går i skole mere, så fik Emil pladsen, da han startede jo i 9. kl. efter sommerferien.:) 
Jeg skal til scrap'n'dream på lørdag....måske ses vi der?

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.:)
I må ha' en rigtig dejlig tirsdag.

mandag, september 06, 2010

Oktoberfest

Her er lige nogle stemningsbilleder fra oktoberfesten i lørdags. Det var bare en kanon hyggelig aften. Der var allerede gang i teltet da vi kom kl.18. Vi havde bestilt bord og der i også købt mad og 2liter øl pr. næse. Hvilket "drengene" synes var en kanon god idé for vi "piger" drikke jo ikke så meget øl. Min ene svigerinde er jo gravid så kæresten var da sikret 4 liter øl....*gg*;O)
Desværre gik strømmen kl. 21. Vi troede først at der var en overraskelse på vej op på scenen eller måske et lysshow. Men da der ikke skete noget efter ca. 15min satte folk sig ned igen og ventede lidt. Men da der stadig var mørkelagt begyndte folk at forlade teltet. Jeg snakkede med en af vagterne og de sagde at generatoren var brændt sammen og det ville tage noget tid før de kunne få en ny. Lyset kom først igen ca. kl 22 og der var vi på vej hjem og teltet var næsten tomt. Det var lidt ærgerlig at det sluttede så brat.
Men inden at lyset gik, fik vi sunget, grinet, snakket, danset på bænkene, spist og drukket øl og vand. "Drengene" nåede at få brugt alle billetterne inden strømmen gik, så de var helt ok med at festen var slut kl 22. ;O) 
Vi har snakket om at vi vil gøre det igen til næste år, hvis altså at det igen bliver på 5'øren, får så er der jo ikke længere hjem end 10 min ;O)

Emil havde også en rigtig god aften sammen med mormor. Der var dog kun et lille hys anfald, men det var fordi at Pyrus ikke havde lyd på. Så der måtte jeg guide min mor pr. mobil, at hun skulle prøve at trykke alle stik ind i fjernsyn og dvd'er igen. For Emil rykker lidt i fjernsynet og dvd'eren, så ledningerne kan løsne sig lidt. Men da det var løst og lyden kom tilbage på Pyrus, kunne jeg høre at han blev glad igen..:O)


Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. :) De varmer :)
I må ha' en rigtig skøn uge.:)

lørdag, september 04, 2010

Sølvbryllups kort

Ja så virker mit SD-kort igen....eller dvs kortet eller pc'er var der ikke noget galt med.....så siger jeg ikke hvem det var der ikke kunne hitte ud af det, øh der var noget med en lille lås......*gg*;O)

Sidste lørdag var jeg til sølvbryllup hos min tante og farbror. Det var som altid en rigtig hyggelig dag, med rigtig dejlig mad, musik, sang, og taler. :)
Jeg lavede dette meget enkelte kort til dem. Billedet er taget af min kusine på selve sølv bryllupsmorgen. Papiret har jeg printet fra noget digi-scrappapir. Jeg har skrevet det lille citat i Picasa. Swirls er fra TH. Tallene er Thickers som jeg har embosset sølv. Rosen er TH dies. Sølv tråd. Små blinghjerter som har fået en gang Adirondack sølv fra Ranger. Stemplet små noder på papiret med hvidt stempelfarve...det gjorde at de blev svagt lyseblå. :)
Om ikke så længe vil jeg, manden og Nick tage til oktoberfest med hele familien på min mands side...:) Jeg glæder mig, det bliver helt sikkert rigtig hyggeligt. Min mor er kommet her ind for at passe Emil imens vi er af sted. Men heldigvis tager det kun 10min at komme hjem hvis Emil skulle blive umulig. Men det tror jeg nu ikke han gør, for når mormor er på besøg så er der altid lidt ekstra guf og sodavand i vente. :)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig solskins weekend.:)