fredag, oktober 21, 2011

Halloween kort

Jeg har forsøgt at lavet et halloweenkort. Heidi fra Scrapper.dk satte en konkurrence igang i sep. Hvor man skulle lave et Halloween kort og der skulle bruges en eller anden form for spellbinders på kortet. Konkurrencen bliver trukket i uge 43. Så hvis I vil deltage, så kan I lige nå, at få lavet nogle Halloween kort i weekenden. :)
Jeg har brugt spellbinder Label 8. Sort karton til kortet. Stålgråt til spellbinderen. Roser som jeg har malet sorte og givet sort glimmer embossingpulver. Grungpaper fra TH. TH dies og embossingfolder. Til hegnet er grungpaper farvet med sort distressing Black sod og sort embossingpulver. Flagermusen er embosset med sort, det er et Lawn Fawn stempel: Happy Haunting. Månen er malet med en akvarel blyant.

Tusinde tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)
I må en rigtig dejlig weekend

søndag, oktober 09, 2011

Jeg har lige fået en iPhone og en helt ny verden har åbnet sig. Hvorfor har jeg ikke fået sådan en smart phone før:) Har fået nogle gode ideer til hvilke apps jeg skal hente :) Mange af dem er gratis.....:0)....Bla en apps hvor man kan komme direkte på sin blog og lave indlæg.
Så her er mit første indlæg med bloggerAppsen, en lille meget hurtig værtinde gave :) Billederne er taget med min iPhone så jeg er lidt usikker på kvalitet, håber de kan ses :)