mandag, april 29, 2013

shopping og OSH kort

Så fik jeg endelig erobret min mac igen. Det har ikke været nemt at komme til mac'en efter Nick er kommet hjem igen. Han er igang med at lave film fra Frankrig. Selvfølgelig er det bedre at kigge på en stor skærm end en lille 15" skærm, forståligt nok.;O) Så mens han var til frisøren ville jeg lige få lagt lidt på bloggen. ;O)

Jeg glemte lige at ligge billedet på bloggen, af det jeg fik shoppet på SAM. Dog ikke billedet af de yndige damer i nedereste venstre hjørne....*gg* ;O)
Jeg var så utrolig heldig at vinde Scrapsisters mix it up kursus som starter her den 1. maj :) Nogen gange kan man bare være rigtig heldig. Glæder mig til at komme igang på onsdag. :)
Her er nogle at de OSH kort jeg havde med. De er skåret må min camero. Teksten er skrevet på cameroen lavet i det er hedder print'n'cut. skyerne er sværtet. På lygterne har jeg sat karton og farvet kanterne med copics. 

Så nu vil jeg lige hurtig nå en blogrundfart inden Nick kommer tilbage igen. :O)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer, det varmer at læse dem. :)
Scrapknus Gitte

onsdag, april 24, 2013

Scrapsisters 5 års fødselsdag

Her er mit bud på nr 1: Lav et layout eller et kort, hvor du bruger vandfarver. Det kan være mists, h2o farver,
alm. vandfarver, vandopløselige farveblyanter eller maling opløst med vand. Der skal bruges mindst 2 forskellige farver eller to nuancer af samme farve.

Jeg har splattet med mister fra OA i farverne: Night Sky og Paper Doliy. Memories mister: Amaretto.
Papir fra Amy Tangerine og Creat Papers. Stempler fra. Thickers de er farvet. Stjerne bradsene er også indfarvet. Wasi tape. Stjernerne er standset ud med min spellbinders. 
Dette LO er til Nicks studenteralbum. LO'et er i 26x26.
Idag kommer Nick hjem. =0) Er på vej ud i lufthavnen for at hente ham. Heldigvis har min mand ferie så jeg køre ud og henter ham, der kan desværre ikke være 3 i bilen med alt det bagage Nick kommer hjem med. Når man er snowboarder rejser man bestemt ikke i en let udgave. En 1.60 m boardtaske som er proppet med hans snowboards og alt det andet udstyr som høre til sporten og en kuffert som sikkert vejer tæt på 20 kg hvis ikke mere. Spændt på at høre om han havde overvægt, han er tit kommet hjem med en taske som var mærket "heavy". ;O)

Jeg var lige et smut forbi SAM i søndags og fik shoppet lidt lækkerier. Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer jeg fandt, det er jo ikke altid nemt at finde en scrapper. For tit er de ude og shoppe, snakke eller spise. Så bliver man jo selv rundt på gulvet af alle de lækkerier som butikker lokker med, at man helt glemmer hvor man var på vej hen. =o) Men jeg fandt da Karina, Mio og fik mødt Gitta og Tina. Fandt også de 2 udsendte for OSH Margit og Mette H.;O) En kanon hyggelig dag. Næste gang må jeg se om jeg kan komme til at "sidde" og "scrappe"  ;O)

Nu vil jeg smutte afsted. Jeg vil lige sige tak for jeres rigtig søde kommentare de varmer. Prøver på at komme lidt mere rundt i blogland i løbet af de næste dag. :) Rigtig dejlig dag til jer allesammen. På gensyn. :)
Scrapknus Gitte

tirsdag, april 16, 2013

Scrapsisters fødselsdags crop

Her er endnu et LO jeg har lavet til Scrapsisters fødselsdags crop. 
Nr.23. Du skal nu tegne. Brug dine kreative egenskaber til at lave noget unikt på dit layout, kort eller i din art journal, smash eller Project Life.

Jeg fandt en masse af mine gamle tegninger i min fars gemmer da vi tømte han lejlighed. Blev både trist og rigtig glad for at han have gemt dem. Billedet lå også sammen med alle de andre billeder vi fandt. Billedet er taget i børnhaven Sundby Asyl på Amager. Jeg kan faktisk godt huske vi blev fotograferet. Det er taget i påsken '72 (årstallet har jeg fået af vide af min mor.) :). Vi havde lavet gule ponpon'er til kyllinger og vi skulle klippe næb og fødderne mens vi blev fotograferet, det skulle se naturligt ud....tænker jeg.....;O) Herligt at tegningerne er samme år som billedet,  det synes jeg er lidt sjovere at de gør. Godt min mor skrev årstal på tegningerne dengang. =0) Men jeg valgte faktisk tegningerne fordi jeg synes den lignede mig lidt på billedet...hestehaler og stort smil. =0) Jeg huskede lige at tage et billede af tegningen inden jeg brugte den på LO'et. 

Jeg har brugt kvistkarton. Twine. Bånd. Gult rest karton. Wasi-tape. Studio Calico's små træ kameraer. October Afternoon labels. Så min tegninger. :)
Tænk så er der en uge til Nick kommer hjem, så er der allerede gået 4 mdr. siden jeg kørte ham til ski-bussen i Tåstrup. Jeg glæder mig rigtig meget til at hente ham i CPH i næste uge. :)

Søndag kigger jeg lige forbi SAM, så jeg håber lige jeg når at hilse på jer som skal sidde der nede eller jer som også kigger forbi. Glæder mig allerede. :)


Tusinde tak for jeres søde kommentarer det varmer utrolig meget at læse dem.
På gensyn og I må ha' en rigtig dejlig aften :)
Scrapknus Gitte

lørdag, april 13, 2013

Scrapsisters 5 års fødselsdags crop

Jeg er i fuld "krig" med at løse opgaverne i scrapsisters fødselsdags crop. Mange rigtig gode opgaver som altid. :) 
Her er mit bud på opgave 14. Lav et projekt, hvilket som helst design, hvor du udelukkende scrapper i sort, hvid og grå. Der må dog indgå en enkelt anden farve. 
Har lige oploadet det i galleriet. :)

Materialerne er hvidt bazzill karton. Wasi-tape. Chipboard bogstaver som er embosset. Pin. Hæklet blomst. Grungeboard som er præget, er blevet farvet rød dapper. De små hjerter er punchet med en ældgammel hjerte punch i alm. karton og farvet med rød dapper. Så min "skønne" håndskrift. ;O)
Min lille søde hund som jeg fik i stedet for en hest......;O) Vi fik hende i sommeren 74'. Hun er købt da vi var på sommerferie i Thy. Vi havde hende desværre ikke ret længe, men den tid vi havde hende var der kun sjov og ballade i det lille hjem. :) Første gang min mor og jeg luftede hende på kløvermarken løb hun væk fra os. Tror hun jagtede mus i buskene som var rundt om fodboldbanerne på kløveren. Min mor lidt fortvivlet, for min far havde jo sagt at, han altid lod hende løbe løs på kløveren, og hun kom altid når han kaldet. Men nej det holdt jo selvfølgelig ikke helt stik, vi kaldte og kaldt på hende. Vi kunne se hende komme ud af busken og løb lige så hurtigt ind i dem igen...!!!! Så vi opgav med at kalde, men blev stående midt på kløveren og spejdede efter hende. Husker at min mor altid havde en minto-karamel i lommen, og ville ha' en. Da min mor åbnede den for mig, kom Vapsi spændende hen over det grønne græs som en hvid pil og stoppede lige foran vores fødder og satte sig og lignede en som tænkte "er der også en til mig"!!!!!!. Det var der dog ikke, min mor fik hurtigt sat selen på hendes halsbånd og vi gik hjem.  Efter der havde min mor altid mintos i lommen og hun havde aldrig problemer med at kalde Vapsi til sig. Min lille søde skøre og sjove hund. :)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer de varmer. :)
I må forsat ha' en rigtig dejlig weekend. 
Scrapknus Gitte :)